Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vi brinner för samhällsnytta och ser ett stort värde i att bygga med idrott och hälsa i fokus.
Vi riktar oss mot återförsäljare i de nordiska länderna, både om du driver handel mot privatpersoner eller företag. Våra nuvarande återförsäljare är kontorsvaruhus, varuhus, stormarknader, bokhandlare, webbutiker eller andra butiker som sysslar med kontorsmaterial. Vi erbjuder dig ett brett sortiment med över 3.000 produkter inom åtta produktområden som passar dig som vänder dig mot hemmakontor, arbetsplatser, skola och utbildning samt emballagetillbehör för lager och logistikverksamhet.

Ungefär hälften av vårt sortiment är produkter från välkända varumärken, där vi i de flesta fall är exklusiva distributörer på vår huvudmarknad. Vår ambition är att arbeta med de ledande varumärkena inom sitt segment för att kunna erbjuda dig som återförsäljare ett välkänt varumärke med starkt igenkännade hos dina kunder. Vi arbetar aktivt med marknadsföring av våra varumärken både i form av butiksmaterial och kampanjer samt aktiv marknadsföring mot slutkonsument.

Vi äger också själva flertalet varumärken som vi marknadsför på vår huvudmarknad, under våra egna varumärken erbjuder ett brett sortiment av basvaror för skolan, hemmakontoret eller arbetsplatsen. Vi vill att inköp och logistik ska vara enkelt för dig! Därför lagerför vi nästan hela vårt sortiment på vårt huvudlager i Arlöv, vi erbjuder omgående leveranser och rimliga villkor för att du ska kunna hålla ditt lager så optimerat som möjligt.

Restaurang Brödernas grundades 2018 av entreprenörerna och bröderna Jonas och Joakim Wiklander. I dagsläget finns Brödernas på 43 olika platser i Sverige och Europa. Konceptet bygger på hamburgare och pizza av hög kvalitet i en härlig restaurangmiljö. I baren erbjuder dom ett härligt urval av goda cocktails och iskall öl.
Vi i ledningen för Swedish Vikings var och fick ett smakprov och ordet vi fann var VÄRLDSKLASS. 

Brödernas tar en snygg plats med sin företagslogotyp på Swedish Vikings hockeybyxor. Dessa kommer våra spelare att bära med stolthet.

https://www.brodernas.nu/

https://www.facebook.com/restaurangbrodernas/

https://www.instagram.com/restaurangbrodernas/


 Grafisk design för idrottsföreningar. Vill ditt lag också skaffa sig en snygg Gameday bild? Kontakta rhsportdesign idag!!AffärsidéClever Travel Consulting erbjuder smart sammansatta gruppreseprogram till Dubai och UAE anpassat efter kundernas behov, genom att kombinera lokala events, originella turismlösningar och nordisk expertis på plats.

VAD GÖR VI?

 

  • Svenskägt bokningsbolag baserat i UAE, bokar program för alla storlekar av inkommande grupper och företag i Dubai, och övriga UAE. Hotell, konferenslokaler, eventlokaler, måltider, aktiviteter, teambuilding, föreläsningar, studiebesök, tours, logistik och transfers för grupper i UAE.


  • 175+ program bokade för skandinaviska företag bokade sedan 2008. Allt från 10-500 personer.

 

  • Svensk koordinering av hela bokningen och på plats i UAE

 

  • Speciella paket för Dubai Expo 2020, 1/10 2021-31/3 2022. Kontakta oss för mer info.

 

  • * Bokning och förhandling av hotellkontrakt över hela världen för företag (minst 10 rum/natt) utan marginaler och med direktkontrakt med hotellen. Se https://www.helmsbriscoe.com/ [1] för mer info om konceptet.

 

VÅRA USPs

 

  • Hotellpriser utan marginaler och direktkontrakt med hotellen för företag och organisationer. Gäller över 10 rum/natt, överallt i världen- inte bara Dubai/UAE.

 

  • Vi kan skandinaviska marknaden och vad kunder från dessa länder oftast vill ha eller efterfrågar.

 

  • Ärlighet- CTC ger ärlig information om Dubai och UAE. Det anser vi är en av våra största fördelar gentemot våra kunder, och även jämfört med många av våra konkurrenter. ’

 

Facebook: Clever Travel Consulting Dubai https://www.facebook.com/clevertraveldubai/

Insta:  @clevertraveldubai https://www.instagram.com/clevertraveldubai/

Kontakt: Linda@clevertravelconsult.com

Tfn/whats app: +971 50 3400713

Knektås VVS  är ett litet företag som är verksamt i sjuhäradsbygden med utgångspunkt Borås. Vi är 3 anställda och utför service , reparationer, ombyggnationer och nybyggnationer .
Vi är inte rädda för att anta nya utmaningar och samarbetar med byggare ,försäkringsbolag och hustillverkare.

Under sommaren 2017 startades Amazing Event AB. Ett litet bolag med många kontakter och många strängar på dess lyra.
Hos Amazing Event hittat ni hoppborgar, ljud & ljus, bemanning/personal, transporter, lager, funfood (slush, popcorn, sockervadd, hotsnacks och mycket mer).

Bord, stolar, tält, scener, artister, catering, dekor, Elverk, m.m. Ja verkligen allt ni kan föreställa er!

Välkommen med era funderingar och färdiga event så hjälper Amazing Event gärna till.

Anger ni ”Swedish Vikings” vid bokningen erhåller ni 10 % rabatt på alla priser under hela 2019.

Mats Ekeling VD för företaget har ett bra rykte och vet vad service är i denna branch. Ta en titt på hemsidan så ser ni att massa olika kommuner i Sverige, företag, privatpersoner är redan nöjda kunder hos Amazing Event.

www.amazingevent.se

Golvbalans – För balanserade golv!

Golvbalans har mer än 25 års erfarenhet av flytspackling/golvavjämning och erbjuder helhetslösningar för golvuppbyggnad, golvavjämning och fallspackling vid ex saneringsarbeten, nyproduktion, stambyten, ombyggnationer mm.

Allt från stora projekt med lång löptid till små enstaka läggningar.

För rätt golvavjämning, kontakta oss!

www.golvbalans.se

 VD

Jimmy Bäckström

backstrom@golvbalans.se

0703891495


M4P, Management for profitability AB är en redovisningsbyrå med spetskompetens inom Management. Företaget har funnits i 15 år men vi har längre erfarenhet än så och vi har haft uppdragsgivare i form av litet företag till större publika företag och organisationer.

Vi hjälper dig med ett helhetsgrepp över det som ett företag måste hantera löpande. Vi tar hand om allt från kvittoredovisning till att fungera som komplett ekonomiavdelning. De tjänster vi erbjuder gör det möjligt för dig att få ut mer av din redovisning och använda den som styrmedel i din verksamhet.

Vår målsättning är att skapa lönsamhet genom kontroll och kvalitet. Detta leder till att kunden får en bra överblick över företagets ekonomi.

Vi engagerar oss i ditt bolag och vi fungerar som en medspelare till Er och vi lämnar korrekt information om företagets ekonomiska status genom rapporter anpassade efter kundens behov som utgör ett bra beslutsunderlag.

Vi vet att detta är viktigt både för företagets kort- och långsiktiga planering och också för företagsledaren i dennes löpande arbete.

www.m4p.se

Kundansvarig

Ann-Charlotte Sandberg

Diplomerad redovisningsekonom/Management konsult

ac@m4p.se   

0739-34 96 11


 
Nymålat i Malmö AB är ett väletablerat måleriföretag i Malmö som grundades 1990.
Vi arbetar främst med servicemålning och målningsentreprenader i Malmö men vi utför även uppdrag i och bortom Skåne.
Vi utför arbete inom underhåll och om-, till- och nybyggnader där våra uppdrag utgörs av bostäder, förskolor, skolor, barn- och äldreomsorg, fritid-, kultur- och administrationslokaler till beställare som är kommuner, fastighetsförvaltare, byggentreprenörer och privatpersoner.

 
Välkommen till Lasses Lekplatsbesiktning.
En bra lekplats som innehåller lekredskap för alla barn är mycket kostbar vid inköp och anläggning, men med en bra drift- och underhållsplan finns en ekonomisk vinning och en säker lekplats som användarna kommer ha glädje av i många år.
Lasses Lekplatsbesiktnings mål är att alla barn ska få leka i en säker och stimulerande trygg och lämplig miljö. Enligt FN:s barnkonvention ska barns miljöer och lekplatser vara säkra och tillgängliga och vi på Lasses Lekplatsbesiktning hjälper därför Kommuner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och andra lekplats-ansvariga med att se till att deras lekplatser är kontrollerade och skötta på så sätt att de blir godkända enligt de regler och lagar som finns. Lasses Lekplatsbesiktning är verksamma i Stockholms län, Mälardalen, Uppsala och Norrtälje. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

www.lasseslekplatsbesiktning.se

Arena Reklam AB är experter på företagsprofilering. Utöver drygt 30 års erfarenhet inom profilering driver Arena Reklam ett stort antal webbshopar och förmedlar tjänster inom grafisk design, dekoration och hemsidor. För mer information, besök deras hemsida på arenareklam.se eller följ #arenareklam på sociala medier.

https://arenareklam.profilverktyget.se/