Vill du komma i ditt livs bästa form?

Då rekommenderar Swedish Vikings dig att söka in till Sveriges största fitnessprojekt PT-2019

PT-2019 är ett unikt träningskoncept med ett helhetstänk som erbjuder omfattande 
individualiserad hjälp gällande personlig träning och kostrådgivning.

Med hjälp av landets främsta experter inom tränings- och hälsobranschen 
får du genom PT-2019 möjlighet att uppnå resultat du tidigare bara 
kunnat drömma om, oavsett vem du är och vad du har för målsättning.

Gå in på hemsidan www.pt2019.se för mer information om hur du ansöker och kolla in 
alla deras tidigare deltagare.

Resultat i absolut VÄRLDSKLASS!


Restaurang Brödernas grundades 2018 av entreprenörerna och bröderna Jonas och Joakim Wiklander. I dagsläget finns Brödernas på liljeholmskajen, Visby och snart även i Sickla Köpkvarter. Konceptet bygger på hamburgare och pizza av hög kvalitet i en härlig restaurangmiljö. I baren erbjuder dom ett härligt urval av goda cocktails och iskall öl.
Vi i ledningen för Swedish Vikings var och fick ett smakprov och ordet vi fann var VÄRLDSKLASS. 
Brödernas kommer att expandera med en väldans fart och kommer under 2019 öppna upp 6 nya enheter.

Swedish Vikings följare kommer framöver erhålla en 10% rabatt på brödernas, mer info kommer snart.
Ta en titt på deras hemsida, Facebook eller Instagram.

Brödernas tar en snygg plats med sin företagslogotyp på Swedish Vikings hockeybyxor. Dessa kommer våra spelare att bära med stolthet.

https://www.brodernas.nu/

https://www.facebook.com/restaurangbrodernas/

https://www.instagram.com/restaurangbrodernas/


 Grafisk design för idrottsföreningar. Vill ditt lag också skaffa sig en snygg Gameday bild? Kontakta rhsportdesign idag!!TRYP by Wyndham är ett nytt livsstilshotell i Barsha Heights, bara 600 meter från tunnelbanestationen Dubai Internet City. Gratis WiFi finns i rummen och de allmänna utrymmena. Solsängar hittar du vid poolen på detta hotell, som även erbjuder god mat och skön musik.

I alla rum finns streamingfaciliteter, minibar, värdeskåp, badkar och dusch För barnfamiljer erbjuds rymliga familjerum, och träningsentusiasterna kommer att uppskatta rummen i Fitness-kategorin.

Här äter du och umgås i informell miljö på den rustika restaurangen Local eller upplever den perfekta mixen av Ibiza och Coachella med tapas och cocktails på L!QD. I BarBary kan du chilla till de djupa tonerna av cool, urban musik.

Som gäst har du tillgång till det gemensamma arbetsutrymmet på detta hotell, vars reception är öppen dygnet runt. Här finns även 1 mötesrum, pool och gym.

Hotellet erbjuder sina gäster gratis transferservice till Mall of the Emirates och Kite Beach, som ligger bara några minuter bort. Dubais internationella flygplats ligger 30 km/30 minuters bilresa från hotellet. Privat parkering på hotellet ingår i priset.

Tecom är ett utmärkt val för resenärer som gillar stränder, turistattraktioner och sightseeing.

http://trypwyndhamdubai.com/


AffärsidéClever Travel Consulting erbjuder smart sammansatta gruppreseprogram till Dubai och UAE anpassat efter kundernas behov, genom att kombinera lokala events, originella turismlösningar och nordisk expertis på plats.

VAD GÖR VI?
• Vi är ett svenskägt bokningsbolag baserat i UAE, vi bokar program för alla storlekar av inkommande grupper och företag i Dubai, Abu Dhabi och övriga emirat.

• Vi hanterar alla bokningar utom flygen på plats i UAE- hotell, konferenslokaler, eventlokaler, måltider, aktiviteter, teambuilding, föreläsningar, studiebesök, tours, logistik och transfers.

• Under 10 år har vi bokat över 150 program för skandinaviska företag och resebyråer in till Dubai och övriga UAE. Allt från 10-500 personer.

• Svensk koordinering av hela bokningen och på plats i UAE under hela vistelsen

VÅRA USPs

• Uppdaterad kunskap om Dubai och UAE och hotellmarknaden här. Vi har sett de flesta hotellen i stan personligen. Vi erbjuder även transparenta hotellpriser via vårt globala nätverk HelmsBriscoe, ett av världens största sourcingbolag för grupper och events. HB bokade över 6 miljoner rumsnätter globalt för grupper under 2018. Via HelmsBriscoe erbjuder vi kostnadsfri kontraktsförhandling och transparenta kontrakt för alla företagsbokningar över 10 rum/natt, överallt i världen- inte bara Dubai/UAE.

• Skräddarsydda program som kombinerar turism, företagande, events, studiebesök & investeringsprojekt med lokala events i Dubai och Abu Dhabi.

• Programmen sätts ihop via pålitliga lokala partners för bokningar. Vi  kan även erbjuda specialaktiviteter från flera olika utbud för bättre urval.

• CTC är inte knutet till specifika partnerföretag eller till lokala avtal med suppliers, vi kan erbjuda opartiska lösningar via flertalet olika specialiserade leverantörer.

• Vi kan skandinaviska marknaden och vad kunder från dessa länder oftast vill ha eller efterfrågar. Och levererar efter den standarden.

• Vår prissättning ger mer transparens-separat bokningsarvode + lägre agentpriser på programmet ger tydligare prisbild.

• Ärlighet- CTC ger ärlig information om Dubai och UAE. Det anser vi är en av våra största fördelar gentemot våra kunder, och även jämfört med många av våra konkurrenter.

• Vår ägare är involverad i hela programmet- från offert, förslag/rekommendationer på aktiviteter, bokning och betalning till utförande och leverans på plats.

CTC erbjuder 10 % rabatt på bokningsarvodet för alla inkommande program till Dubai och UAE, vid bokning av program för minst 20 personer.
Även gratis ankomsttransfer (gäller buss utan guide från flygplats i Dubai till hotell) för alla program med över 30 deltagare som bokar program inklusive hotell via oss.
Ange kod "Swedish Vikings" vid bokningsförfrågan.

Bokningar och förfrågan skickas till linda@clevertravelconsult.

http://clevertravelconsult.com/

Knektås VVS  är ett litet företag som är verksamt i sjuhäradsbygden med utgångspunkt Borås. Vi är 3 anställda och utför service , reparationer, ombyggnationer och nybyggnationer .
Vi är inte rädda för att anta nya utmaningar och samarbetar med byggare ,försäkringsbolag och hustillverkare.

Vi på Team Sportia Nynäshamn brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Det mesta i vårt sortiment hittar du här på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken. Varmt välkommen!

https://www.teamsportia.se/stores/team-sportia-nynashamn/


Assistancekåren är Sveriges största organisation inom vägassistans och bilbärgning
Assistancekåren har en historia i Sverige sedan 1947. Idag är vi redan framtidens välorganiserade bilbärgning, vi är digitaliserade, har flest fordon, flest personal och är ensamma om att bärga från alla kommuner i Sverige.


Assistancekåren är lokalt förankrade i hela landet, där varje bärgares engagemang och kunskap under lång tid har gett oss och våra partners en kundnöjdhet på 98,3 %. Idag leder vi den digitala utvecklingen. Vi möter våra kunders krav och konsumenters beteenden när vi utvecklar våra tjänster. Vårt arbetsflöde är digitaliserat i alla steg, från larm via vår egen nationella larmcentral till uppdragshantering, dokumentation och uppföljning. Sammantaget ger det slutkunder en kvalitetssäkrad och förtroendefull upplevelse och lägre larmkostnader.

https://www.assistancekaren.se/

Smorrebrod sponsrade Swedish Vikings med lunchbuffé förra upplagan. Denna gång med 4 lag och olika speltider blir det svårare. Men efter att vi bollat lite idéer står det nu klart att tilltugget till vår lyx yacht som ska ta Vikings lagen ut på persiska viken en heldag sponsras av Smorrebrod. 
Tomas Hoog VD på Smorrebrod i Dubai vet va service är, alla deltagarna från förra upplagan saknar hans fantastiska mat. Ni som bor i Dubai eller ni följare som kommer i April och ska kolla på Swedish Vikings måste planera in ett besök hos Tomas på Smorrebrod. 
Svensk husmanskost, bakelser, räkmackor, köttbullsmackor, tårtor ja det mesta får en att kurra i magen. 
Vi i ledningen är otroligt glada över att Smorrebrod är med igen av denna upplaga av Swedish Vikings.


 Under sommaren 2017 startades Amazing Event AB. Ett litet bolag med många kontakter och många strängar på dess lyra.
Hos Amazing Event hittat ni hoppborgar, ljud & ljus, bemanning/personal, transporter, lager, funfood (slush, popcorn, sockervadd, hotsnacks och mycket mer).

Bord, stolar, tält, scener, artister, catering, dekor, Elverk, m.m. Ja verkligen allt ni kan föreställa er!

Välkommen med era funderingar och färdiga event så hjälper Amazing Event gärna till.

Anger ni ”Swedish Vikings” vid bokningen erhåller ni 10 % rabatt på alla priser under hela 2019.

Mats Ekeling VD för företaget har ett bra rykte och vet vad service är i denna branch. Ta en titt på hemsidan så ser ni att massa olika kommuner i Sverige, företag, privatpersoner är redan nöjda kunder hos Amazing Event.

www.amazingevent.se

Möter du dagligen, liksom många andra Kundservice- och Telemarketingföretagare, en personal med dalande motivation? Har du svårt att behålla dina toppresterare och hålla uppe personalens ambitioner? Tjatar de anställda om nya aktiviteter, samtidigt som ni har svårt att få rum i era lokaler? Tillhör du rentav dem som tycker att rekrytering av ny personal är tidskrävande, komplicerat och kostsamt?
Du är inte ensam, och det är just därför som OffnOut finns. Vi har utvecklat en unik tjänst där offshore och outsourcing blir vinsten för dig och dina bästa anställda, med goda förutsättningar till att utvecklas. Att välja OffnOut är att prioritera dina toppresterare samtidigt som du höjer arbetsmoralen hos din personal och ökar dina inkomster – vi är en långvarig, effektiv satsning för dig, ditt företag och ditt team.

http://offnout.com/

Vi kan vägleda er till en bättre kommunikationslösning.
Tillmobil är en oberoende mäklare av kommunikationslösningar till företag. Vi har gedigen erfarenhet och kan bistå er med att hitta en optimal lösning både avseende funktion och kostnad. För oss är ingen kund för liten eller stor, vi visar samma engagemang gentemot alla våra kunder.
Vi kan hjälpa er att se över era kommunikationslösningar och IT-miljö. Tillsammans gör vi en behovsanalys för att hitta den lösning som ger er verksamhet de bästa förutsättningarna att blomstra genom att optimera er kommunikation och IT-miljö. Vi tar hänsyn till de krav och önskemål som ni har och erbjuder kostnadseffektiva lösningar som möter era behov.
Vi lägger stor vikt vid våra kundrelationer, därför har vi kontinuerlig uppföljning av prisplan, behov och avtal med alla våra kunder. Vi finns nära er från första kontakt genom upphandling och driftsättning. Under hela avtalsperioden finns vår eftermarknadsavdelning tillgänglig för er. Vi hjälper er att hantera era användare (abonnemang, telefoner, växelanknytningar etc) så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
För att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna har vi många samarbetspartners och leverantörer i vår portfölj.

https://tillmobil.se/

PEC Sweden AB (Pan European Callcenter)
är ett kundserviceföretag med outsourcing som affärsidé. Genom att erbjuda telemarketing och kundtjänst fungerar vi som den kompletta samarbets- partnern vid kontakter med kunder.
Expansionen har varit kraftig och vi har nu totalt ca 300 anställda fördelat på 7 kontor. Vi finns nu i Kristinehamn, Karlstad, Västervik, Malmö samt Dubai o Marbella.

Lindström är ett av Europas ledande textilserviceföretag med över 165 års erfarenhet inom textilbranschen. Vi erbjuder servicelösningar för företags olika behov av textilier, arbetskläder och skydd.
Vi arbetar med att stärka våra kunders image och underlätta deras vardag med hjälp av våra tjänster. Vår fullservice är ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att ta hand om ert företags textilbehov.
Lindström är ett snabbt växande internationellt företag. Vårt mål är att expandera geografiskt och öka vår marknadsandel på lång sikt. Vår framgång backas upp av starkt konceptualiserade arbetsrutiner som säkerställer hög kvalitet, enhetliga tjänster och ansvarstagande i alla de länder där vi är verksamma.

https://lindstromgroup.com/se/

Golvbalans – För balanserade golv!

Golvbalans har mer än 25 års erfarenhet av flytspackling/golvavjämning och erbjuder helhetslösningar för golvuppbyggnad, golvavjämning och fallspackling vid ex saneringsarbeten, nyproduktion, stambyten, ombyggnationer mm.

Allt från stora projekt med lång löptid till små enstaka läggningar.

För rätt golvavjämning, kontakta oss!

www.golvbalans.se

 VD

Jimmy Bäckström

backstrom@golvbalans.se

0703891495


 
 
M4P, Management for profitability AB är en redovisningsbyrå med spetskompetens inom Management. Företaget har funnits i 15 år men vi har längre erfarenhet än så och vi har haft uppdragsgivare i form av litet företag till större publika företag och organisationer.

Vi hjälper dig med ett helhetsgrepp över det som ett företag måste hantera löpande. Vi tar hand om allt från kvittoredovisning till att fungera som komplett ekonomiavdelning. De tjänster vi erbjuder gör det möjligt för dig att få ut mer av din redovisning och använda den som styrmedel i din verksamhet.

Vår målsättning är att skapa lönsamhet genom kontroll och kvalitet. Detta leder till att kunden får en bra överblick över företagets ekonomi.

Vi engagerar oss i ditt bolag och vi fungerar som en medspelare till Er och vi lämnar korrekt information om företagets ekonomiska status genom rapporter anpassade efter kundens behov som utgör ett bra beslutsunderlag.

Vi vet att detta är viktigt både för företagets kort- och långsiktiga planering och också för företagsledaren i dennes löpande arbete.

www.m4p.se

Kundansvarig

Ann-Charlotte Sandberg

Diplomerad redovisningsekonom/Management konsult

ac@m4p.se   

0739-34 96 11


 
Nymålat i Malmö AB är ett väletablerat måleriföretag i Malmö som grundades 1990.
Vi arbetar främst med servicemålning och målningsentreprenader i Malmö men vi utför även uppdrag i och bortom Skåne.
Vi utför arbete inom underhåll och om-, till- och nybyggnader där våra uppdrag utgörs av bostäder, förskolor, skolor, barn- och äldreomsorg, fritid-, kultur- och administrationslokaler till beställare som är kommuner, fastighetsförvaltare, byggentreprenörer och privatpersoner.

 
 
Östersborg AB var från början en enskild firma som startades av Mikael Johansson. Den enskilda firman kallades kort och gott Mikael Johanssons Åkeri. Mikael arbetade innan som lastbilsmekaniker men har sedan barnsben varit med sin pappa i lastbilen och alltid haft som dröm att starta eget.
Företaget utökades med en Bobcat 1994, med bland annat grävaggregat. Grävjobben blev fler och fler och en begagnad fem tons bandgrävare köptes in.
1997 flyttade Mikael till Mjölby och den nya adressen var Östersborg. I samma stund köptes även bil nummer två in och det var dags att bilda AB. Namnet blev Östersborg AB.
I dag finns det grävmaskiner i olika storlekar, samt fyra stycken lastväxlarekipage, en styck tipp- och kranbil samt ett flisekipage.
Med lastbilarna transporterar vi åt kunder som AB Svensk Leca, Linköpings Skogstjänst och Eskilstuna Energi och Miljö.
Grävarbetena vänder sig mot både företag och privatpersoner, där dräneringar och trädgårdsanläggningar har blivit en specialitet för oss.

Välkommen till Lasses Lekplatsbesiktning.
En bra lekplats som innehåller lekredskap för alla barn är mycket kostbar vid inköp och anläggning, men med en bra drift- och underhållsplan finns en ekonomisk vinning och en säker lekplats som användarna kommer ha glädje av i många år.
Lasses Lekplatsbesiktnings mål är att alla barn ska få leka i en säker och stimulerande trygg och lämplig miljö. Enligt FN:s barnkonvention ska barns miljöer och lekplatser vara säkra och tillgängliga och vi på Lasses Lekplatsbesiktning hjälper därför Kommuner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och andra lekplats-ansvariga med att se till att deras lekplatser är kontrollerade och skötta på så sätt att de blir godkända enligt de regler och lagar som finns. Lasses Lekplatsbesiktning är verksamma i Stockholms län, Mälardalen, Uppsala och Norrtälje. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

www.lasseslekplatsbesiktning.se

Arena Reklam AB är experter på företagsprofilering. Utöver drygt 30 års erfarenhet inom profilering driver Arena Reklam ett stort antal webbshopar och förmedlar tjänster inom grafisk design, dekoration och hemsidor. För mer information, besök deras hemsida på arenareklam.se eller följ #arenareklam på sociala medier.

https://arenareklam.profilverktyget.se/

Sedan 2004 har vi exploderat och förmedlat fjällhus i Branäs. Anledningen till att det blev Branäs var självklar – den vackra naturen, utbudet av nöjesaktiviteter, de breda backarna och familjevänligheten.
I Branäs har hela familjen roligt, både med eller utan skidor. Här finns närhet till badhus, skotersafari, after-ski, restauranger och mycket mera. Sedan 2001 har antalet besökare i Branäs ökat markant. Branäs har de senaste fem åren ökat mest av alla skidanläggningar i Sverige.
I Branäs får du ski-in, ski-out på riktigt, välkommen till Branäs!

http://www.mittbranas.se/

Instep Sverige jobbar med innovation, entreprenörskap och samhällsansvar, Vi vill utveckla Sveriges arbetsmarknad genom våra nytänkande och framgångsrika affärsmodeller. Vi tror på individens förmåga och att vi tillsammans skapar kreativa möjligheter för framtiden.
Instep driver stöd och matchning via Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst och är kompletterande aktörer. Instep driver även rekrytering och bemanningsföretag inom verksamheten.

https://instep.se/

 
Tune Inn Replokaler & Studios

Vi förser enskilda musiker, band och producenter med prisvärda repor och studios där man kan utvecklas och spela ihop sig på sina egna villkor.

Hos oss till skillnad från de flesta andra repor så hyr man sitt eget rum utan att behöva dela plats och utrustning med andra som man inte känner.

Hos oss har du möjlighet att satsa på musiken fullt ut då ni har till gång till Ert rum 24/7!

Vi finns 7 min från T-Centralen i Årstaberg, och i vårt senaste replokalshus i Skarpnäck.

Gör som några av de 100-tals hyresgästerna som hyr av oss idag och boka en visning via intresseformuläret på vår hemsida www.tuneinn.se

Kampanj!

Vi bjuder på halva hyran första månaden om ni uppger Swedish Vikings